500 ml

Kozaemon Kabosu Sake

Nihon-shu, japansk risbrygd, sake.
Kvalitetsbeteckning: Junmai Kabosu Sake.
Denna sake är bryggd på flera rissorter polerat till 60%.
Ingredienser: ris, kojiris (mältat ris), vatten, socker
och kabosu juice
Torrhet: -108 (på skalan +10, mycket torr, till -10, mycket söt).
Alkoholhalt: 5%vol.

Passar som kyld aperitif. Utmärkt även som
ingrediens i granité, sorbé och drinkar. Kozaemon Kabosu Sake är söt men läskande med tydlig smak av citrusfrukten kabosu som ger toner av lime och enbär.

Kvalitetssake skall serveras kyld, 10°- 14°C.
Öppnad flaska förvaras försluten och kyld
samt bör konsumeras inom 3 veckor.
Oöppnad flaska kan sparas svalt och mörkt upp till 2 år
Viss fällning kan förekomma, skakas försiktigt vid servering.

Nakashima har anor från 1702 och marknadsför varumärkena
Kozaemon som är ägarens namn och Shiroku.

Bryggd av Nakashima Brewery Co Ltd,
Mizunami City, Gifu, Japan.

Ursprungsland Japan.

Gifu

Japan


Powered by fakta