720 ml

Isen Ryusui

Det Porlande Källvattnet

Nihon-shu, japansk risbrygd, sake.
Kvalitetsbeteckning: Junmai Ginjo
Bryggd på Yamada Nishiki-ris polerat till 60%.
Ingredienser: Ris, kojiris (mältat ris), vatten.
Torrhet: +4,5 (på skalan +10, mycket torr, till -10, mycket söt).
Alkoholhalt: 14,6%vol.

Junmai Ginjo passar till sushi, sashimi, grillade fiskrätter, shabu-shabu, hummer, krabba och andra skaldjur samt sallader, kan med fördel njutas som aperitif.

Isen Ryusui är elegant, torr och fruktig med inslag av blodgrape, kastanj, mandel och sötlakrits.

Kvalitetssake skall serveras kyld, 10° - 14°C.
Öppnad flaska förvaras försluten och kyld
samt bör konsumeras inom 3 veckor.
Oöppnad flaska kan sparas svalt och mörkt upp till 2 år.

Bryggd av Heiwa Shuzo Co Ltd, Kainan, Wakayama, Japan

Ursprungsland: Japan

Wakayama

Japan


Powered by fakta