300, 720 ml

Sanka

Bergsblommor

Nihon-shu, japansk risbrygd, sake
Kvalitetsbeteckning: Junmai Daiginjo
Denna sake är bryggd på Yamada Nishiki -ris polerat till 45%.
Ingredienser: ris, kojiris (mältat ris), vatten.
Torrhet: +1 (på skalan +10, mycket torr, till -10, mycket söt).
Alkoholhalt: 16%vol.

Passar till sushi och sashimi, kyckling, ljust kött fisk och skaldjur, sallader och pastarätter. Kan njutas som aperitif.

Sanka är fyllig med elegant blommig doft av viol, mandel, melon och apelsin.
Komplex len smak av melon, mandel och anis.

Kvalitetssake skall serveras kyld, 10°- 14°C.
Öppnad flaska förvaras försluten och kyld samt bör konsumeras inom 3 veckor. Oöppnad flaska kan sparas svalt och mörkt upp till 2 år

Miyasaka Brewery marknadsför sina produkter under varumärket Masumi

Framställd av Miyasaka Brewing Company, Ltd., Suwa, Nagano, Japan.

Ursprungsland Japan.

Nagano

Japan


Powered by fakta