720 ml

Kurakagami

Bryggeriets Främsta

Nihon-shu, japansk risbrygd, sake.
Kvalitetsbeteckning: Daiginjo Shu
Bryggd på Yamada Nishiki-ris polerat till 38%.
Ingredienser: Ris, kojiris (mältat ris), vatten.
Torrhet: +4 (på skalan +10, mycket torr, till -10, mycket söt).
Alkoholhalt: 16%vol.

Daiginjo Shu passar till sushi, sashimi, grillade fiskrätter, hummer, krabba och andra skaldjur, kan med fördel njutas som aperitif.

Kurakagami har vunnit guldmedalj. Den är fyllig och torr med stor fruktighet, har toner av mineraler, nötter och umami som avslutas med en lång komplex eftersmak.

Kvalitetssake skall serveras kyld, 10° - 14°C.
Öppnad flaska förvaras försluten och kyld
samt bör konsumeras inom 3 veckor.
Oöppnad flaska kan sparas svalt och mörkt upp till 2 år.

Kiuchi Brewery marknadsför sina produkter under varumärket KIKUSAKARI - Kejsarens Krysantemum

Bryggd av Kiuchi Brewery, Naka-Shi, Ibaraki-Ken, Japan 

Ursprungsland: Japan

Ladda ner produktblad

Ibaraki

Japan


Powered by fakta