720 ml

Kurahibiki

Bryggeriets Efterklang

Nihon-shu, japansk risbrygd, sake.
Kvalitetsbeteckning: Daiginjo Shu
Bryggd på Yamada Nishiki-ris polerat till 43%.
Ingredienser: Ris, kojiris (mältat ris), vatten.
Torrhet: +5 (på skalan +10, mycket torr, till -10, mycket söt).
Alkoholhalt: 16%vol.

Daiginjo Shu passar till sushi, sashimi, grillade fiskrätter, shabu-shabu, hummer, krabba och andra skaldjur, kan med fördel njutas som aperitif.

Kurahibiki är medelfyllig och torr med fruktighet, har toner av mineraler, nötter och umami som avslutas med en komplex eftersmak.

Kvalitetssake skall serveras kyld, 10° - 14°C.
Öppnad flaska förvaras försluten och kyld
samt bör konsumeras inom 3 veckor.
Oöppnad flaska kan sparas svalt och mörkt upp till 2 år.

Kiuchi Brewery marknadsför sina produkter under varumärket KIKUSAKARI - Kejsarens Krysantemum

Bryggd av Kiuchi Brewery, Naka-Shi, Ibaraki-Ken, Japan

Ursprungsland: Japan

Ibaraki

Japan


Powered by fakta